Borgátai Termálfürdő

Öt medencével, 28-36 fokos vízhőmérsékletű ásványi anyagokban gazdag termál-, és strandmedencével várják a látogatókat. A fürdő itt érhető el: KLIKK

Borgátai Termálfürdő

Hévízi Tófürdő

Hévízi Tófürdő

A Hévízi-tó a világ legnagyobb biológiailag is aktív, természetes termáltava. A több tízezer éves Pannon tengerből származó gyógyvíz és gyógyiszap a komplex fizioterápiás kezelésekkel együtt valamennyi reumatikus- és mozgásszervi betegség kezelésére alkalmas.

A tó tőzegmedrű forrástó, amelyet a 38 méter mély Hévízi-forrásbarlangból feltörő, percenként 30-40 ezer liter vízhozammal 38 °C-os víz táplál, amely két forráskútból – hidegből és melegből – keveredik össze.

Minden információ itt: KLIKK

Kehidakustányi Termál- és Gyógyfürdő

Kehidakustányi Termál- és Gyógyfürdő

A Kehidakustányi Termál- és Gyógyfürdő kiválóan alkalmas idegrendszeri, nőgyógyászati, bőrgyógyászati és mozgásszervi problémák megelőzésére és gyógyítására.

A baleseti rehabilitációban fontos szerepet játszhat, mivel a sérülések, törések gyógyulási folyamatát lényegesen felgyorsítja

A víznek gyulladáscsökkentő hatása is ismert, ezért bőrproblémák kezelésére is javasolt. 

A rendkívül jótékony a kén az ember szervezetébe fürdőzés, ivókúra és inhaláció során kerülhet. Gyógyvizes medencéik környezetében nyugalmas, kizárólag felnőttek részére kialakított pihenőterek, csendszoba és ivókút található.

A fürdőhöz itt található minden információ: KLIKK

Sárvári Termál

Sárvár legfontosabb vonzereje kétségtelenül az itt található kétféle gyógyvíz, amely megalapozta a ma látható fejlődést. Sárvár környékén 1200 méteres mélységből 43°C-os, 2000 méterről magas sótartalmú 83°C-os gyógyvíz tör fel. Az itt található gyógyvíz alkalmas a következők gyógyítására:

 • Krónikus, degeneratív gerinc és izületi betegségek
 • Gyulladásos mozgásszervi betegségek krónikus fázisai
 • Lágyrész reumatizmus
 • Izomgörcsök oldása
 • Izomzúzódások, izületi rándulások
 • Sportsérülések balesetek utókezelése
 • Ideggyógyászati betegségek ill. idegsebészeti műtétek utáni állapotok
 • Ortopédiai, reumasebészeti műtéteket követő utókezelések
 • Krónikus nőgyógyászati gyulladásos betegségek, meddőség egyes fajtái
 • Változáskori tünetcsoport
 • Krónikus légzőszervi betegségek
 • Utókezelés a légutak heveny gyulladása után
 • Asthma bronchiale

A Sárvári Termál itt érhető el: KLIKK

Sárvári Termál

Mesteri Termálfürdő

A Mesteri Termálfürdő egy családias hangulatú termálfürdő a legbarátibb árakon, különleges termálvízzel. A termálfürdő az 1800 méteres mélységből feltörő 72 fokos termálvízre települt 5 db medencével.

Mesteri Termálfürdő

Több mint 30 éves tapasztalat alapján a víz nagyon kedvezően befolyásolja a mozgásszervi, reumás panaszokat. 

Magas szénsavtartalma révén kedvezően hat a vérkeringési zavarokra is.

 A fürdőterületnek, mint rekreációs környezetnek szembetűnő értéke gazdag növényállománya.

A Mester Termálhoz kattints ide: KLIKK

Zalaszentgróti Termálfürdő

Zalaszentgróti Termálfürdő

Különleges vízminőségi és környezeti adottságai miatt egy családias, nyugodt és remek lehetőség mindenkinek.

A fürdőzés szerelmeseit összesen 8 medence várja. Ezek közül 4 kinti, 4 pedig beltéri medence. Itt mindenki megtalálja a számára megfelelőt.

A Szent Gróth Termálfürdő Zalaszentgróton található, amely egy közkedvelt fürdő, hiszen számos élményt tartogat a fürdőzök számára. A várostól északra, a Tüskeszentpéteri városrészben található. A fürdő a Zala közvetlen szomszédságában terül el egy 33 hektáros ligeterdőben. A termálfürdőt a természet lágy öle veszi körbe, szőlődombok sokasága tárul a látogatók elé. A Zalaszentgróti Termálfürdő 2001 óta várja a fürdőzőket. Két évvel a nyitás után bővítették ki.

Minden információ megtalálható itt: KLIKK

Ha felkeltették érdeklődésedet a környék fürdőhelyei és szeretnél a közelben megszállni, akkor foglald le most a Rendeki Vendégházat!